Η διακόσμηση στην αίθουσα δεξιώσεων Green

Monday, December 05, 2011 12:36:00 PM
Rate this Content 0 Votes

art de la table

 

Η αίθουσα δεξιώσεων Green έχει διακοσμηθεί με μεράκι και επαγγελματισμό από ειδικούς στον χώρο της διακόσμησης με πολύχρονη εμπειρία και σύγχρονες ιδέες πάνω στις τελευταίες τάσεις της αρχιτεκτονικής.

Αυτό το οποίο κυριαρχεί στον χώρο είναι οι γήινοι χρωματισμοί με τις ανάλογες παρενθέσεις που διακόπτουν την συνέχεια του ματιού με τον πιό ευχάριστο τρόπο.

Το ξύλινο πάτωμα σε αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς στον χώρο και σου χαρίζει συναισθήματα ζεστασιάς και άνεσης. Δίνει άμεσα την αίσθηση ότι παντρεύει το παραδοσιακό με την σύγχρονη τάση στην πολυτέλεια.

Τα σημεία με πέτρα μέσα στον χώρο αλλά και το τζάκι κάνουν την αίθουσα ιδανική για φθινοπωρινές, χειμωνιάτικες αλλά και ανοιξιάτικες δεξιώσεις... Χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι η αίθουσα τους καλοκαιρινούς μήνες υστερεί. Αντίθετα με την δυνατότητα των κλιματιστικών υψηλών προδιαγραφών που διαθέτει άριστα μπορεί να εξυπηρετήσει την οποιαδήποτε καλοκαιρινή δεξίωση και να μετατρέψει τις καυτές καλοκαιρινές νύχτες σε μιά όαση δροσιάς.

Τέλος στην art de la table η αίθουσα δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τον στολισμό των τραπεζιών εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη εμπειρία μας στο συγκεκριμένο κομμάτι. Οι ιδέες μας στην διακόσμηση και στην παρουσίαση του τραπεζιού είναι πάρα πολλές και πιστεύουμε ότι πραγματικά θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παροχής έξτρα ανθοστολισμού για τον χώρο της δεξίωσης γενικότερα η στολισμού του χώρου με ειδικά υλικά όπως : φανοστάτες, φανάρια, κηροπήγια, κορδέλες κλπ.

Ακόμα στην είσοδο η στο χωλ της αίθουσας τοποθετείται ειδικά διακοσμημένο τραπέζι με το βιβλίο των ευχών για τους καλεσμένους που κατά την γνώμη μας αποτελεί ένα από  τα ωραιότερα αναμνηστικά.

You must sign in to this site to post comments.

Site Map | Printable View | © 2008 - 2023 ΜΟΥΣΤΑΚΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | Powered by mojoPortal | HTML 5 | CSS | Design by styleshout